عمومی

ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟✅【سال1403】❤️

افراد نامناسب برای ایمپلنت دندان از دیدگاه سایت ایران دنتال:

  • کسانی که مشکلات استخوان فک دارند.
  • افرادی که مشکلات لثه‌ای دارند.
  • افرادی که سیگار و دخانیات مصرف می‌کنند.
  • افرادی که مبتلا به دیابت کنترل نشده هستند.
  • افرادی که بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نمی‌کنند.

دندان‌ها در طول سال‌ها دچار فرسایش (Erosion) و آسیب شده و از بین می‌روند. این اتفاق گاهی ممکن است در سنین متفاوتی برای اشخاص رخ دهد. کسانی که دندان‌های خود را از دست می‌دهند؛ به دنبال جایگزینی برای دندان دائمی خود هستند. در چنین شرایط ایمپلنت بهترین گزینه است. البته تمامی کاندیدای کاشت ایمپلنت برای این اقدام مناسب نبوده و دارای محدودیت‌هایی هستند. ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست؟ موضوع مورد بحث این مقاله ایران دنتال است؛ تا انتها با ما باشید.

آیا شما کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان هستید؟

ایمپلنت که روشی برای اصلاح طرح لبخند و جایگزینی دندان‌های دائمی است؛ برای همگان مناسب نیست. قبل از هر نوع اقدامی برای درمان ابتدا باید توجه داشت که کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت هست یا خیر؟ چنان‌چه فرد دارای شرایط زیر باشد؛ کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان به شمار ‌می‌رود.

  • شرایط سنی: استخوان‌های فک برای کاشت ایمپلنت باید به بلوغ رسیده و رشد خود را تکمیل کرده باشند. عموما رشد استخوان‌های فک در سن 18 سالگی پایان یافته و تمامی تغییرات رخ داده است. هنگامی که شخص در سنین زیر 18 سال برای کاشت ایمپلنت اقدام می‌نماید ممکن است در آینده با تغییر و رشد ادامه‌دار فک دچار مشکلاتی شود. پس سن بالای 18 سال یک معیار برای کاشت ایمپلنت است.
  • ویژگی‌های جسمانی: برای کاشت ایمپلنت، زیباجو باید دارای شرایط جسمانی ویژه‌ای باشد. در واقع برخی از بیماری‌ها زیباجو را از انجام ایمپلنت منع می‌کنند. بنابراین باید کلیه ویژگی‌های جسمانی و سلامت را بررسی کرد.
  • توانایی مراقبتی: ایمپلنت‌ها شبیه‌ساز دندان‌ها دائمی هستند؛ آن‌ها پروتزهای مصنوعی هستند که درون لثه و استخوان فک جا گرفته و عملکردی یکسان با دندان طبیعی دارند. به این منظور مراقبت‌هایی هم احتیاج دارند که در صورت بی‌توجهی به آن، بیماری‌های پریودنتال و فک ایجاد می‌شود. یک شرط مهم برای سنجش کاندیدای نامناسب ایمپلنت توانایی مراقبت از ایمپلنت‌هاست.
  • فرآیندهای درمانی نامطلوب: گاهی اوقات ایمپلنت دندان برای کسانی مناسب نیست که درمان‌های ناموفقی داشته و همواره ایمپلنت به دلیل فرآیندهای درمانی نافرجام با شکست مواجه می‌شود.

البته باید توجه داشت که موارد گفته شده در فهر فرد متفاوت خواهد بود و تا زمان معاینه، تحلیل بررسی دکتر ایمپلنت نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد.

10 تا از بهترین دکتر ایمپلنت در ایران⭐【سال1403】❤️

مقاله مرتبط: 10 تا از بهترین دکتر ایمپلنت در ایران⭐【سال1403】❤️

ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟

کاشت پروتزهای مصنوعی از راهکارهای محبوب برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است. محدودیت‌هایی وجود دارد که به دندانپزشک اجازه کاشت ایمپلنت را به گروه خاصی از زیباجویان نمی‌دهد؛ زیرا ممکن است موفقیتی در کاشت ایمپلنت حاصل نشود. عمده منعیات ایمپلنت به ضعف جسمانی مربوط می‌شود. کسانی که دچار بیماری‌های زمینه‌ای از جمله دیابت، بیماری‌های قلبی، فشارخون و سرطان هستند؛ به دلیل ویژگی‌های جسمانی ناپایدار؛ افراد نامناسب برای ایمپلنت دندان به شمار می‌روند.

بانوان در دوره بارداری بهتر است که برای ایمپلنت دندان‌ها اقدام نکنند. ایمپلنت هیچ عارضه خاصی برای مادر و جنین ندارد اما به دلیل وضعیت جسمانی مادر و اقداماتی که دندانپزشک باید برای کاشت انجام دهد؛ ایمپلنت کردن در این دوره توصیه نمی‌شود. از جمله کسانی که نباید ایمپلنت دندان انجام بدهند، مبتلایان مشکلات قلبی و عروقی و کسانی که دچار نقص سیستم ایمنی بدن هستند. جراحی‌های ایمپلنت بسیار دشوار و پیچیده بوده و اقداماتی که بهترین دکتر ایمپلنت در تهران انجام می‌دهد نیازمند آستانه تحمل بالا و جسم قوی می‌باشد. 

ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟

افرادی که مشکلات استخوان فک دارند

متداول‌ترین مشکلات در افراد به مشکلات ساختاری و استخوان فک مربوط می‌شود. در پاسخ به پرسش ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست؟ باید گفت که عمدتا کسانی که کمبود و یا پوکی استخوان دارند امکان کاشت ایمپلنت را ندارند. پایه ایمپلنت در استخوان فک جای گرفته و استقرار می‌یابد. افرادی که مبتلا به پوکی استخوان هستند و از داروهای بیس فسفونات مصرف دارند؛ کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت نیستند.

از طرف دیگر استخوان فک باید استقامت لازم برای جراحی ایمپلنت و قرارگیری پروتز را داشته باشد. ساختار داخلی ضعیف استخوان محدودیت درمانی برای بهترین دکتر ایمپلنت در کرج ایجاد کرده و نتایج خوبی را نشان نمی‌دهد. البته کمبود استخوان راه‌حل‌های زیادی داشته و یکی از آن‌ها پیوند استخوان فک است. افرادی که با مشکلات تحلیل شدید استخوان فک و یا کاهش تراکم استخوان مواجه هستند از نوع خاصی ایمپلنت برای آن‌ها استفاده می‌شود.

افرادی که مبتلا به دیابت کنترل نشده هستند

دیابت تاثیر مستقیمی در ایمپلنت و جراحی‌های آن دارد. سطح گلوگز خون روند بهبودی زخم‌ها را کند کرده و جراحی‌های لثه برای کاشت پروتز را با مشکل مواجه می‌کند. با افزایش گلوکز خون گلبول‌های سفید دچار اختلال شده و توانایی مبارزه با باکتری‌ها را از دست می‌دهند. این مشکل ضعف سیستم ایمنی بدن را در پی دارد. بیماران دیابتی باید سطح گلوکز خون را در محدوده معینی حفظ کرده و گلبول‌های سفید و درنهایت بدن عملکرد طبیعی داشته باشد. این بیماری اجازه خوش جوردن استخوان فک با پایه ایمپلنت را نداده و به خوبی در استخوان و لثه جای نمی‌گیرد. در نتیجه احتمال لق‌شدگی ایمپلنت بالا می‌رود.

گاهی اوقات بیماران دیابتی از کنترل گلوکز خون عاجز بوده و توانایی کاهش سطح آن در بدن را ندارند. این بیماران به دیابت کنترل نشده مبتلا بوده و بهتر است برای کاشت ایمپلنت اقدام نکنند. در هنگام جراحی‌های لثه امکان عفونت و بیماری‌های پریودنتال وجود دارد و کسانی که با مصرف انسولین هم نمی‌توانند دیابت خود را کنترل کنند؛ شرایط ناایمنی را تجربه خواهند کرد. البته بهترین دکتر ایمپلنت در اهواز و باتجربه باید با پزشک دیابت و تغذیه مشورت کرده و با کاهش گلوکز خون به ایده‌آل‌ها برای کاشت پروتز وارد عمل شوند.

مراقبت از ایمپلنت برای بیماران دیابتی دشواری‌هایی دارد و سلامت آن‌ها در گرو کنترل دز انسولین و گلوکز است.

افرادی که مبتلا به دیابت کنترل نشده هستند

افرادی که مشکلات لثه‌ای دارند

بیماری‌های پریودنتال به شکل‌ها و علائم مختلفی خود را نشان می‌دهند. اکثر مشکلات لثه، ساختار آن را دچار تحلیل و اختلال عملکردی کرده و از این جهت سلامت دندان‌ها یا ایمپلنت‌ها را هم به خطر می‌اندازند. ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؛ مستقیما به آن دسته از افرادی اشاره دارد که به علت ناپایداری و مقاومت کم لثه دندان‌های خود را از دست داده‌اند. در واقع ساختار ضعیف لثه درمان ایمپلنت را هم با شکست روبه‌رو می‌کند.

کسانی که در چنین شرایطی برای کاشت ایمپلنت مراجعه می‌کنند؛ بعدها احساس لق‌شدگی دندان‌ها را دارند. زیرا لثه با پایه ایمپلنت جوش نخورده و پروتز استحکام کافی را ندارد. کسانی که بیماری تحلیل لثه دارند می‌توانند با مشورت‌های دندانپزشک از خدمات ایمپلنت استفاده کنند. بهترین دکتر ایمپلنت در اصفهان برای این افراد از پایه‌های بلندی استفاده کرده و آن‌ها را تا حدامکان در استخوان فک جای می‌دهد.

ارائه خدمات ایمپلنت برای بیماران دندانپزشکی با مشکلات پریودنتال با درد و خون‌ریزی همراه است. زمانی که لثه توانایی پشتیبانی و حمایت پروتز ایمپلنت را نداشته باشد، دندان لق و بدون عملکرد خواهد بود. در اکثر موارد، کسانی که به بیماری‌های پریودنتال مبتلا هستند، درمان ایمپلنت ناموفقی خواهند داشت. حتی اگر در زمان درمان برای ایمپلنت دندان مشکلی به وجود نیاید در دراز مدت بافت لثه ایمپلنت را پس زده و طول عمر کوتاهی خواهد داشت.

One key reason why people can’t get dental implants is if they have a lot of gum disease. This bad condition affects the gums, teeth, and the bone in the jaw. It makes the place where the implant goes too weak. So, people must treat their gum disease before they can get implants.

از جمله دلایل اصلی که افراد نمی توانند ایمپلنت انجام دهند، به خاطر بیماری های زیاد لثه ای می باشد. این مورد روی لثه ها، دندان هاو استخوان فک تاثیر گذار است و سبب ضعیف شدن جایی می شود که ایمپلنت در آن قرار گرفته است؛ به همین خاطر باید لازم است قبل از ایمپلنت، بیماری لثه را درمان کنید.

نقل قول از سایت: www.smilesbypayet.com

افرادی که سیگار و دخانیات مصرف می‌کنند

عادات بد رفتاری، سالمندی، عدم رعایت مراقبت‌ها، مشکلات خود ایمنی و مصرف داروهای خاص ممنوعیاتی را برای زیباجو و دندانپزشک ایجاد می‌کند. یکی از عادات بد دهانی و رعایت نکردن اصول مراقبتی در حفاظت از دندان‌های دائمی و ایمپلنت‌ها مصرف دخانیات است. قطعا افراد سیگاری می‌توانند از پروتزهای دندانی و ایمپلنت استفاده کنند اما از تاثیرات آن نمی‌توانند غافل شوند.

دود و ترکیبات سازنده سیگار، قلیان و سایر مواد دخانی آسیب‌های زیاد و جدی را به لثه و دندان‌‌ها وارد می‌کنند. ترکیباتی که در مواد دخانی یافت می‌شود، ترشح بزاق را کاهش داده و محیط دندان را خشک می‌کند. همین امر بستر را برای افزایش پوسیدگی دندان‌ها و تخریب لثه فراهم می‌آورد. کاهش مقاومت ساختاری لثه بر سلامت ایمپلنت هم اثر می‌گذارد. وجه مشترکی که میان بیماران دیابتی و مصرف‌کنندگان دخانیات وجود دارد؛ متزلزل کردن فرآیند خون‌رسانی در بدن است.

بهبودی کامل لثه و فک پس از کاشت ایمپلنت به گردش خون مناسب بستگی دارد. نیکوتین خون‌رسانی را مختل کرده و روند بهبودی فک و لثه ایمپلنت شده را کند می‌کند. بدون شک افراد نامناسب برای ایمپلنت دندان مصرف‌کنندگان الکل و مواد دخانی هستند. کاهش ماندگاری ایمپلنت، افزایش احتمال عفونت، کاهش فشارخون، رقیق شدن خون و ترشح بزاق غیرعادی از جمله تاثیرات منفی مصرف سیگار و الکل حتی بعد از ایمپلنت است.

افرادی که بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نمی‌کنند

ایمپلنت همانند دندان‌های دائمی مستلزم رعایت بهداشت و اعمال مراقبت‌هاست. افرادی که بهداشت دهان و دندان‌های خود را رعایت نمی‌کنند؛ زودتر از بقیه دچار از بین رفتن دندان‌ها و کاشت ایمپلنت می‌شوند. عدم رعایت بهداشت زمینه‌ساز بروز انواع بیماری‌ها می‌باشد. هر نوع بیماری در سلامت و کیفیت روکش ایمپلنت و کارایی آن تاثیر می‌گذارد. عفونت لثه و دندان‌ها یکی از مهم‌ترین مشکلات رعایت نکردن بهداشت است. این مشکل بستر را برای روی کارآمدن بیماری‌های پریودنتال فراهم می‌کند. ایجاد پلاک‌ها و جرم دندانی سلامت ایمپلنت‌ها را تهدید کرده و باعث التهاب و تحلیل بافت اطراف آن می‌شود. یکی دیگر از پاسخ‌های ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟ افراد بی‌توجه به بهداشت و مراقبت‌ها می‌باشد.

افرادی که بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نمی‌کنند

روش جایگزین برای کاندیدای نامناسب ایمپلنت

ایمپلنت از بهترین و قطعی‌ترین روش درمان و جایگزینی دندان‌های آسیب‌دیده‌ای است که امکان بازسازی آن‌ها وجود ندارد. برخی از ویژگی‌های فردی بیماران و زیباجویان که در این مقاله به آن‌ها پرداختیم؛ محدودیت‌های کاشت ایمپلنت هستند. افراد در این هنگام می‌توانند به دنبال روشی جایگزین ایمپلنت برای پرکردن جای خالی دندان‌ یا دندان‌های خود باشند. بریج دندان، روکش دندان، اوردنچر، پروتز متحرک و فلیپر از جمله راه‌های درمانی هستند که عملکرد یکسانی با ایمپلنت دارند. زیباجویان براساس مشاوره‌های بهترین دکتر ایمپلنت در شیراز و وضعیت خود می‌توانند یکی از این درمان‌ها را مورد استفاده قرار دهند.

مقایسه کلی هزینه ایمپلنت دندان و روش های جایگزین آن:

ایمپلنت دندانحدود 15 تا 30 میلیون تومان
بریج دندانحدودا بین 5 تا 15 میلیون تومان
پروتز دندان کامل حدودا بین 5 تا 20 میلیون تومان
پروتز دندان تکه ایحدودا بین 3 تا 10 میلیون تومان

چکیده مطالب

ایمپلنت روش مطمئنی برای داشتن دندان‌های منظم و لبخندی زیبا است. اما پیش از هرچیز باید شرایط کاشت و درمان آن وجود داشته باشد. افرادی که کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان هستند می‌توانند به سادگی از خدمات آن بهره‌مند شوند. در مقابل کسانی که با محدودیت‌های درمانی مواجه هستند می‌توانند شرایط کاشت ایمپلنت را در خود فراهم کرده و یا از راه‌های دیگری کمک بگیرند. ما در این مقاله ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟ را مورد بررسی قرار دادیم. امیدواریم اطلاعات کاملی را به دست آورده باشید. ایران دنتال آماده شنیدن نظرات و انتقادات سازنده شما عزیزان می‌باشد.

ایمپلنت دندان چند سال دوام دارد؟

طول عمر و دوام ایمپلنت به کیفیت متریال و نحوه جایگذاری آن بستگی دارد، اما دوام استاندارد آن بین ۱۰تا ۱۵سال است.

آیا اوردنچر همان ایمپلنت است؟

خیر، اوردنچر یک دست دندان مصنوعی است که بر چندپایه ایمپلنت در لثه فیکس می‌شود. در صورتی ایمپلنت به صورت تک واحدی در لثه مستقر است.

ایمپلنت مراقبت‌های خاصی احتیاج دارد؟

ایمپلنت‌ها نیازمند رعایت همان مراقبت‌های دندان‌های دائمی هستند و هیچ مراقبت یا محدودیت خاصی ندارند.

5/5 - (4 امتیاز)
ستایش نیری هستم. باتوجه به علاقه ای که به حوزه دندانپزشکی دارم، با سایت ایران دنتال در زمینه نگارش محتواهای مربوط به این زمینه همکاری می کنم. امیدوارم مطالب ارائه شده کاربردی و مفید باشه برای شما کاربران عزیز.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا